Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2009. szeptember 12. 0 hozzászólás
 

Interjú alanyom ezúttal a BECUP 2009 harmadik helyén végző team csapatkapitánya iNcentive MIKO volt, akit lehet páran csak májkl-ként ismertek. A kötetlen beszélgetésből megtudhatjátok miként készült a

Interjú alanyom ezúttal a BECUP 2009 harmadik helyén végző team csapatkapitánya iNcentive MIKO volt, akit lehet páran csak májkl-ként ismertek. A kötetlen beszélgetésből megtudhatjátok miként készült a team a nagy versenyre, hogyan érezték magukat, készülnek-e a DLAN-ra, és hogy milyen eseményeken láthatjuk őket. Ezen felül még olyan érdektelen témákat is megtudhattok MIKO-ról, hogy mit csinálta a nyáron hány nővel volt és mi is az a rózsaszínű felhőcske, ami éppen követi. Jöjjön tehát az interjú készítsetek be kólát és csipszet (RIP), mert megint nem két soros lett az irodalom.

Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


HeNtEs: Először is üdvözöllek Kedves MIKO! Elég rég óta látom a nevedet a LAN-okon és itt az oldalon is de tudtommal még soha nem voltál interjú végre kapva ezért nálad kénytelen leszek úgy kezdeni, hogy kérlek mutatkozz be és mondj pár érdekes dolgot magadról az olvasóknak.

MIKO: Szia HeNtEs, valóban igen régóta játszom már, ahogy kijött a játék egyből megvettem, sőt kettőt vettem belőle, mert "ha már úgy is két gépem van legyen mind a kettőn külön-külön ha átjön vki tudjuk tolni hálózatban" és hát azóta ezzel az acc al játszom.
A való életben Magyar Miklós nak hívnak, de ezt már nagyon sokan tudják úgy vettem észre, 1 hete kezdtem el tanulmányaimat a BME VIK Mérnök Informatikus szakon. Pesten lakom ugyanabban a kerületben ahol a BECUP kerül évről évre megrendezésre, így akár egy ebédszünetbe könnyedén hazamegyek és elintézem az ügyes bajos dolgaim.
Életem első LAN ja Csornán volt, melyen akkor még a Revolution néven vettünk részt, és azt meg is nyertük, az első igazi nagy versenyem a D-LAN 8 volt, voltam még SMALLA fun lanon plusz rengetek PGCC n ahol még az öreg ancit is megvertük egyszer d2 n.



HeNtEs: Örülök, hogy megemlítetted a BECUP-ot hiszen nem titkolt szándéklom ezt a témát kivesézni veled. Először arra lennék kíváncsi, hogy szerinted milyen volt az idei BECUP. Nem tudom, hogy nézőként vagy médiákon át nyomon követted-e az első kettőt, de ha igen akkor azért ha nem akkor meg érzéseidre hagyatkozva mesélj nekem szerinted milyen volt?


MIKO: Eddig mindegyik BECUP-on játékosként vettem részt csak sajnos eddig mindig sikerült 1 körrel kiesni a dobogós csapattól még szétlövés során, így valószínűleg ezért nem vagy tisztába vele hogy játékos voltam mindig spectelni soha nem mentem LAN ra, pont úgy vagyok ezzel mint a focival. Játszani szeretem, nézni nem, mert ugy nem találok benne semmi izgalmat.
A BECUP minden téren rengeteget javult az első kettőhöz képest. Klasszisokkal jobb volt, ha csak párat akarok megemlíteni akkor pl a LAN berendezése iszonyatosan hozzájárul szerintem a versenyélményhez és most volt először, hogy nem volt üres placc a helyszínen. Mindenhol amerre a szem ellát asztalok, játékosok, monitorok, ordibálás, továbbá az adminok végre tényleg adminok voltak, nem holmi butabábúk (ICL), ja és a warmod baromi fontos volt, végre nem kellett " HÉÉ ADMIN RR KÉNE - OK BAAAANDII 3MASRA MEHET A LO3 "hanem amikor akartuk már indult is. A médiáról pedig nem tudok sokat, hogy a közvetítés megfelelő volt-e , mert nem igen néztem, bár a totalcs live a helyszínről szerintem elég friss volt amikor ritkán rákacsintottam.

HeNtEs: Akkor végülés téged vagy titeket annyira nem rázott meg az elsőnapi galiba, ami egy kicsit vissza hozta a 2007-es feelinget, ha jól értem. Az hogy élveztétek a LAN-t talán az eredményeteken is meglátszik, hiszen harmadikként végeztetek. Mesélj kérlek erről a kialakult ötösről, hiszen ha jól tudom a LAN előtt még pár nappal is változott a felállás. Mennyit készültetek és mégis kikből is áll az iNcentive?

MIKO: Való igaz, hogy a csapat semmit se gyakorolt, ezt nem állítom biztosra, de könnyen lehet hogy mi gyakoroltunk a legkevesebbet, mert amig már BECUP előtt egy hónappal megvolt az elképzelt LU ( amivel mellesleg kb 2 wart játszottunk), a LAN hetében szerdán délután tudtuk meg hogy AnT végül nem tud eljönni velünk a versenyre mert halaszthatatlan dolga akadt sajnos. Így jött a barominagy pánik, hogy ki maradt még szabadon és akkor eszünkbe jutott Apacska. Edzés közbe sikerült őt elérni, így megbeszéltük vele hogy akkor jön velünk. De úgy alakult hogy még csütörtökön este is csak pontosan 3 meccset tudtunk játszani, ezzel a felkészülésünk hihetetlen mértéket öltött a többi csapathoz képest. Ezzel a LANos LU az amár ismert formát vette fel: cr00py, CHRIS, Sagona, Apacska, MIKO. Akármennyire is furcsa ezután az eredmény után mégis embert cseréltünk, nem is egyet, hanem rögtön a két "lanbeugró", így jött hozzánk koby és daeron. A változtatásnak fő oka hogy már LAN on is képes volt az emlitett két játékos (apacska,sagona) veszekedni, és hát ezzel így nem volt kedvünk tovább játszani.

HeNtEs: Akkor ha jól értem némi szappanopera szag van ezért próbáljuk meg letisztázni azóta mi történt kik maradtak a csapatban és mi a dolguk vagyis most mi is az iNcentive, a tisztán látásvéget utána folyatatjuk ahol abbahagytuk, de erre most kénytelen voltam rákérdezni.

MIKO: Apacska tudomásom szerint csapatlakozott a LION hoz, Sagona gondolom ujra LAMAs vezetője lesz. Koby a ninja s csapatából átjött hozzánk és átvette a játékbeli irányítást, daeron pedig gyün, lááát majd lőőő 30 at ahogy ezt ő elképzeli crisszel és croopyval együtt és néha én is meg koby is besegít. Lényegében ennyi történt ( cr00py, CHRIS, koby, daeron, MIKO )

HeNtEs: Így már szinte világos! Szerintem a fentiek tudatában bátran nevezhettünk volna titeket mix csapatnak is holott, ezt csak azért nem teheti senki, mert az iNcentive mint team azért elég régóta a színen van. A legtöbben most biztosan arra kíváncsiak, hogy ennyire „sok" készüléssel mégis hogyan tudtátok megszerezni a harmadik helyet? Ennyire gyenge lenne a többi csapat vagy csak mázlitok volt? Kérdezem ezt mindazok tudatában, hogy az alsóági döntőben még a teamworkot is sikerült azért megizzasztani. Hogy is volt ez, mi a titkos elixír receptje?

MIKO: Hát igen mivel én nem voltam hajlandó más néven menni, mert világ életembe ebbe a csapatba játszottam, mármint ezalatt a név alatt, ezért mentünk így, de végül elég jól alakult. Azt nem mondanám, hogy a többi csapat gyenge volt, egyáltalán nem, egyszerűen mind az 5 en elkaptuk azt a napot amikor jol tudtunk teljesíteni. Sikerült fegyelmezetten játszani és ezzel mondhatni könnyedén behúzni a 3. helyet, melynek természetesen nagyon örültünk, és az elején majdnem együtt maradtunk a helyezés miatt, de mikor ez a nagyon nagy öröm csendesedett mindenki rájött, hogy maradunk az eredeti döntés mellett.

HeNtEs: Volt ugyebár egy ominózus mérkőzésetek a teamwork ellen. Ti, ha mondhatom így teljesen higgadtan és vegyük úgy úriemberek módjára fogadtátok KODIAK döntését, miszerint nem lesz a meccs folytatva, hanem a tw büntetést kap, de ettől függetlenül Tiétek a harmadik hely. Először is most szeretném hallani a Ti verziótokat, utána arra lennék kíváncsi, hogy legbelül is megbékéltetek a döntéssel vagy azért szétcsapkodtatok volna pár klavit kodi fején?

MIKO: Természetesen legbelül nem békéltünk meg a döntéssel, mint ahogy senki más se békélt volna meg, tisztázzuk: mindenki ismeri a történteket, egy illegal defuse volt, ami tök mind1 mi miatt volt számunkra az az 1ezred mp ami alatt ő nem ugrott fel könnyen nyert kört (bomba robbanás) eredményezhetett volna. A döntéssel azért nem vitatkoztunk, mert egyszerűen nincs értelme, teljesen fölösleges, higgadtan elmondtuk és előadtuk a véleményünket, az igazi ordibálást nem mi hanem a nekünk szurkolók csinálták, amit most ezzel nem lebaszásként mondok, mert köszönjük hogy ennyire kiáltatok mellettünk, de sajnos az ilyesfajta reklamációnak soha sincs eredménye maximum a T-ONLINE nál ha elmegy a net:D. Szerintem ezt már elég sokszor leírtam több fórumban, a skypos interjún is elmondtam tehát már mondhatni lerágott csont, ezért szeretném, ha elfelejtené mindenki, tök fölösleges már erről beszélni, írni, vitatkozni, megtörtént elmúlt, és ha tudunk visszavágunk D-LAN on.

HeNtEs: Bár már némileg felpendítetted a következő nagy témakörömet, de egyelőre még maradjunk a BECUP-nál. Ugye itt volt a Reason Gaming, akik gyakorlatilag végiggázoltak a hazai csapatokon. Szerinted valóban ekkora lenne a rés a hazai és a külföldi CSS tudás között, vagy valami más a probléma?

MIKO: Szerintem egyáltalán nincs rés, csak egyszerűen ezek a külföldi csapatok másképp vannak motiválva arra, hogy ennyire jók legyenek, végső soron ez a munkájuk amiért pénzt, ráadásul nem is keveset kapnak. Ezt azzal tudnám alátámasztani hogy ha összeáll egy magyar csapat könnyedén az élre kerül az elméletileg velük egy szinten lévő külföldiek között, vagy akár egy magasabb szintű csapatot könnyedén megszorít vegyük itt pl lion-attax incentive-4kings meccseket. A csapatoknak együtt kell maradni, és egy idő után céltudatosan gyakorolni, mint ahogy anno az ancients,n6,obi, az ő példájukat kellene követni mindenkinek aki, akar valamit, csak azt nem tudom, hogy ha valaki eléri azt a szintet ismét, lesz e rá lehetősége kitörni egy külföldi szervezet keretébe. De amíg nem lesz ilyen csapat megint ADDIG nem tudhatjuk tehát MAGYAROK előre !

HeNtEs: Ha már magyarok előre hagyjuk a BECUP-ot és tekintsünk előre! Ugye a következő nagy verseny a DLAN lesz. Azt már említetted, hogy mentek, de vajon milyen céllal? Az valószínűleg tény, hogy nem lesz külföldi csapat, hiszen a D sorozat eddig is leginkább hungaricum volt, szerinted kell számítani meglepetésre, vagy a BECUP-os teamek (amelyik még együtt van) hozzák a formájukat és feltöltik a TOP8-at?

MIKO: Hát szerintem nagy meglepetésre nem kell számítani néhány csapat lehet, hogy előrébb fog kerülni akik BECUP on is közel álltak hozzá, ebből kifolyólag néhány lehet, hogy hátrébb. A csapat célja most nem a top3 lesz, hanem az első hely, reményeink szerint valami ilyesmire elég is lesz a csapatunk ezzel, hogy így kiegészítünk. Mellesleg most döntőbe akarunk visszavágni a teamworknek ez is egy húzóerő számunkra, ami persze nem lesz könnyü, és természetesen odáig eljutni se, lehet nem is sikerül, de mi mindenképp megpróbáljuk ismét a maximumot nyújtani. Én személy szerint örülök, hogy nem jönnek külföldiek, egyenlőre nem kéne, hogy ilyen nagyobb nevek jöjjenek, mint pl a reason, mert akkor legalább egy külföldi lanra való kijutás árát tudná egy csapat fedezni abból a pénzből, amit itthon nyer. Akiket konkrétan előre tudnék sorolni dlan szempontjából: tw,n6,haxx,lion,ninja (ha még ezen a néven lesz) plusz akiknek még szerintem reaális esélyük lehet az a kingmakers és a cf, bár lehet hogy teljesen másképp alakul, persze ez mindig benne van ezekbe a tippekbe.

HeNtEs: Említetted a külföldi szereplést, gondolom offline versenyre nem sűrűn utaztok határainkon kívül, azonban mesélnél nekem róla, hogy milyen online event-eken áthatjuk majd az iNcentivet játszani? Gondolok itt CB, ESH, SGL vagy bármi más tornára.

MIKO: Hát ha végre sikerül nem elfelejtenünk egy kupát:D akkor az ESH-ba már a soron következő madness-re neveztünk, így ott valószínű lesz a folyamatos szereplésünk, továbbá SGLen is valószínűleg minden kupát kihasználunk arra hogy felmérjük tudásunkat, cb n már jelentkeztünk az őszi Eurocup ra, ahol valószínűleg játszanunk kell majd a bejutásért. Továbbá az ilyen apróbb nc-ken vagy más-más magyar kupákon is részt fogunk venni.

HeNtEs: Akkor mondhatjuk aktív lesz az idei szezon számotokra. Most térjünk kicsit át a versenyről a hazai scene alakulására. Biztosan szoktál néha publicolgatni, meg hát gondolom a TOTALCS-t is olvasgatod néha napján. Szerinted merre tarta a közösség valóban elkezdtünk felhígulni és nincs már az az erős összetartás mint régen vagy egyszerűen csak egyre fiatalabb lesz a community, és ők másképp álnak az egészhez mint elődjeik régen?

MIKO: Szerintem a közösség kezd tényleg jó lenni, most már van egy elég stabil réteg amibe az emberek "kedvelik" egymást, jól eltudunk röhögcsélni, játszani, valószínűleg erre az a tömérdek mennyiségű 10esmix is rásegített, és az anyázós rész is visszaszorult. A közösség szerintem összetartóbb most már az egyre több "barátság" miatt, BÁR könnyen lehet, hogy én ezt torzul és rosszul látom:P de reménykedem, hogy nem. Az szerintem sose baj ha fiatalodik a community bár 15 év alá inkább jobb lenne nem menni, mert azért néha könnyen felbasznak a 14 éves nyávogo emberek, akik mellesleg még könnyen olyan buták lehetnek hogy egy pár napon belül az accjuk mellé egy BANNED felirat is kerül.

HeNtEs: Ha már 10-es mix mi ez az új őrület kérem szépen? Nap mint nap kapok én is meghívást régen pedig hónapokat kellett várni, hogy össze jöjjön egy ilyen banzáj. Megunták az emberek az only D2 publicokat itthon?

MIKO: Az emberek szeretnek játszani, szeretnek egy-egy waron úgymond különösebb koncentrálás nélkül elszórakozni, konkrétan most már az a ritka óra amikor nem kapok meghívást egy ilyen 10esre. De ezért mondom hogy ezzel is fejlődik az ember játéktudása, kifejezetten hasznos is tud lenni bemelegítésre egy ilyen war, és tényleg kötetlenebb a játék, bár ha egy sq is van a csapatba akkor ő végig irányítja és sírja azokat a meccseket amit tudni kell kezelni.

HeNtEs: Vigyázz mit beszélsz, mert egyszer eljutok a LION-hoz is. Most az interjú vége felé mesélj nekem hogy telt a nyarad, megvolt minden, ami az egyetemkezdéshez kell? Szüzesség elvesztése, első berúgás és füves cigis, stb? :D

MIKO: A nyár szokásosan jol telt:D ismételten sikerült többször kifognom ilyen kétgyönyörübarátnő párost:D akikkel hát néha néha a szüzességem is elvesztettem:D. Volt mikor alkoholtartalmú italt is fogyasztottam pl volt rá alkalmam a BALATONSOUND on , plusz az összes niterise partyn is részt vettem:D. Az egész nyáron egy percet se dolgoztam xD max csak segítgettem, néha lenyírtam füvet és a kapott pénzből megvettem mindent.:D. Bulizás volt orrba-szájba, és most, hogy egy jopár lánnyal enyelegtem, a végére találtam egy édeskisdrágaságot aki már 1.5 hónapja a bnőm (egyenlőre számomra ez hosszú :D ). így az élet jelen hetekbe hónapokba csodaszép számomra, egyenlőre minden összejön, az egyetemi elsőéves anyagot én már középiskola utolsó évébe megtanultam így csak néhány apróság ami számomra ujdonság, remélhetőleg ezt a tudást majd a zhkon és a vizsgákon is tudom kamazotatni.

HeNtEs: Nos, örömmel hallom, hogy a nem kell derékszög a fejedhez, hiszen mégse vagy akkora kocka, mint páran biztosan, hiszik a legutóbb bemutatott videód alapján, amihez utólag is gratulálok. Most pedig az utolsó szó jogán mondhatsz bármit, jöhetnek a fizetett reklámok és hirdetések utána meg megnézzük mit is lőttél a BECUP 2009-en. Én köszönöm az interjút és további sikeres játékot kívánok nektek.

MIKO: Én is köszönöm a gratulációt és az interjút is, ez a laza kis 4 óra kellemesen telt közbe gondolom téged is elszórakoztattak, mert én közbe lenyomtam egy 4-5 10es mixet. Hát köszönöm a szponzoraimnak, édesapámnak és édesanyámnak, frissen facsart pörkölttel tápláltak hogy belőjem lanon, és zöld hasúval hogy kiugorjak péntek reggel bécsbe cr00pyért !

 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Hatalmas CS2 frissítés érkezett
Hét hónap várakozás után végre örülhetnek a balkezesek, mert megérkezett a Counter-Strike2-be a fegyvert tartó kéz váltásának lehetősége, de ezen felül még olyan nagyszerű dolgok történtek mint a D2 premierbe pakolása a gránátokhoz érkezett új HUD és még számos újítás.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4152
 
1632
 
 
 
kép 33
 
1617
 
 
kép 2590
 
2191
 
 
 
kép 1052
 
1549
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu